Det inre rummet

October 14, 2017

Välkommen till min blogg det inre rummet. Här tänker jag skriva och ventilera om mina tankar och visioner vilka ibland flödar över. Ofta resulterar detta funderande i ett konstverk. För mig är det verkligen så att det som jag skapar är en djup spegling av var jag befinner mig själsligt och andligt just för tillfället. Det som har passerat min själ bara måste få komma ut i ord och bild. För mig är det som ett sorts utsäde som har utvecklats i det fördolda, nu moget att planteras. Det största för mig, min längtan och min ambition är att detta utsäde ska få vara till uppmuntran, tröst, förnyad styrka till medmänniskor som behöver ny kraft för att våga och orka gå vidare på sin livsresa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 12, 2019

December 8, 2018

August 18, 2018

May 10, 2018

December 30, 2017

December 10, 2017

October 14, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Eliras Art. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon