Säsonger

October 14, 2017

Hela sommaren och hösten har passerat utan någon som helst kreativitet. Alldeles tyst har det varit på insidan. Lite inramningar och färdigmonteringar har det visserligen blivit. Jag börjar få klart till utställningar framöver tror jag. Det kommer i rätt tid, precis som allt annat gör. När tiden är inne så sker det som hjärtat längtar efter, det är min absoluta övertygelse. Till och med tystnaden och vilan som har behärskat min själ en tid resulterade till slut i ett nytt konstverk. 

                                                                         

                                              -Livskraft-        

Ibland tystnar sången och rytmen på insidan. Så är det för alla oss människobarn. Vila en stund, stanna upp ett ögonblick. Men förbli inte där utan hämta ny kraft ifrån de ord och visioner som bor i ditt hjärta. Där ljuset är där är det frihet.

                                              

                            

 

 

 

Att stanna upp i livet ibland kan aldrig vara fel. Visst, man kan bli lite orolig och rädd att kreativiteten har upphört. Men även där är det så att när tiden är inne och kraften, energin är tillbaka, då öppnas dörren igen. Själva livet är lite som årstiderna. Allt i naturen går till vila på hösten och vintern, för att åter vakna till liv med förnyad växtkraft på våren. Under sommaren står allt i sin andlösa prakt, för att sen börja om igen. Om och om igen. Så varför inte passa på att njuta även av viloperioderna i livet, som vi alla får oss givna.

 

                                              -Säsonger-

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 12, 2019

December 8, 2018

August 18, 2018

May 10, 2018

December 30, 2017

December 10, 2017

October 14, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Eliras Art. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon