top of page

Säsonger

Hela sommaren och hösten har passerat utan någon som helst kreativitet. Alldeles tyst har det varit på insidan. Lite inramningar och färdigmonteringar har det visserligen blivit. Jag börjar få klart till utställningar framöver tror jag. Det kommer i rätt tid, precis som allt annat gör. När tiden är inne så sker det som hjärtat längtar efter, det är min absoluta övertygelse. Till och med tystnaden och vilan som har behärskat min själ en tid resulterade till slut i ett nytt konstverk.

-Livskraft-

Ibland tystnar sången och rytmen på insidan. Så är det för alla oss människobarn. Vila en stund, stanna upp ett ögonblick. Men förbli inte där utan hämta ny kraft ifrån de ord och visioner som bor i ditt hjärta. Där ljuset är där är det frihet.

Att stanna upp i livet ibland kan aldrig vara fel. Visst, man kan bli lite orolig och rädd att kreativiteten har upphört. Men även där är det så att när tiden är inne och kraften, energin är tillbaka, då öppnas dörren igen. Själva livet är lite som årstiderna. Allt i naturen går till vila på hösten och vintern, för att åter vakna till liv med förnyad växtkraft på våren. Under sommaren står allt i sin andlösa prakt, för att sen börja om igen. Om och om igen. Så varför inte passa på att njuta även av viloperioderna i livet, som vi alla får oss givna.

-Säsonger-


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page