I stormens öga

December 10, 2017

Det finns en plats av lugn och trygghet. En tillflyktsort där friden bor. I en tid då stormar viner vill vi väl alla finna ingången till den. I nyhetsflödet ropar svarta rubriker ut om krigslarm, katastrofer och våld. Framtiden för många ter sig oviss. Hopplösheten sprider sig som ett gift i själen. Vi lever i en märklig tid, vi har vad vi behöver och många gånger har vi mer än så. Trots det så ökar oro, rädsla och depression i folkhavet. Man söker efter glädje och trygghet på alla tänkbara sätt. Hur ska man finna den efterlängtade, djupa, äkta och så dyrbara friden. Det finns en plats! Om du stannar upp och ser dig noggrant omkring så kan du se den, den platsen är inte långt borta, alldeles nära dig är den. Mitt i stormen där finns den, lite dold, men den är där. Fråga efter den, sök efter den ingången och du ska förstå att den är öppen att vandra in i. Platsen har ett namn. Den heter - i Kristus - I Honom tystnar de hotfulla larmen. I Honom får min själ ro. I Honom har jag glädje även när vinden viner och vågorna går höga. I Honom får jag vila. 

 

När fruktan fyller mig tar jag min tillflykt till dig min Gud, vars ord jag prisar. På dig Gud litar jag och fruktar inte.

- Psaltaren 56:4-5

 

 

                                        -Stormens Öga-   

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 12, 2019

December 8, 2018

August 18, 2018

May 10, 2018

December 30, 2017

December 10, 2017

October 14, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Eliras Art. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon