top of page

I stormens öga

Det finns en plats av lugn och trygghet. En tillflyktsort där friden bor. I en tid då stormar viner vill vi väl alla finna ingången till den. I nyhetsflödet ropar svarta rubriker ut om krigslarm, katastrofer och våld. Framtiden för många ter sig oviss. Hopplösheten sprider sig som ett gift i själen. Vi lever i en märklig tid, vi har vad vi behöver och många gånger har vi mer än så. Trots det så ökar oro, rädsla och depression i folkhavet. Man söker efter glädje och trygghet på alla tänkbara sätt. Hur ska man finna den efterlängtade, djupa, äkta och så dyrbara friden. Det finns en plats! Om du stannar upp och ser dig noggrant omkring så kan du se den, den platsen är inte långt borta, alldeles nära dig är den. Mitt i stormen där finns den, lite dold, men den är där. Fråga efter den, sök efter den ingången och du ska förstå att den är öppen att vandra in i. Platsen har ett namn. Den heter - i Kristus - I Honom tystnar de hotfulla larmen. I Honom får min själ ro. I Honom har jag glädje även när vinden viner och vågorna går höga. I Honom får jag vila.

När fruktan fyller mig tar jag min tillflykt till dig min Gud, vars ord jag prisar. På dig Gud litar jag och fruktar inte.

- Psaltaren 56:4-5

-Stormens Öga-

Stormens Öga


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page