Inför det nya året 2018

December 30, 2017

Jag låter mig svepas med av vågen. Ut på oceanen, ut på djupa vatten, ut på öppet hav. Till nya platser som jag aldrig har besökt förut. Nya erfarenheter som jag ej känner. Jag vet att vågen kommer att föra mig både till berg och till dal under dagar som kommer. Vågen kommer att bära mig genom glädje och skratt, men även genom tårar. Likt en outforskad ocean ligger dagarna framför, men jag låter mig bäras till och igenom det som är förutberett för mig. Jag följer vågen i förväntan och förtröstan in i det nya året 2018.

 

 

 Vågbrus

 

 

 

Som jag älskar att få vistas vid havet. Där blir tanken så klar, där vid havet får jag kontakt med min själ. Så många uppenbarelser, drömmar, bilder och visioner har kommit till mig då jag har vandrat utmed Adriatiska havskusten vid tidiga morgnar och sena kvällar. Det är som om den milda havsbrisen för med sig ord och bilder ifrån himlen. Jag ser ut över havet och jag upplever oändlighet. Jag vidrörs av Guds oerhörda kärlek, godhet och trofasthet. I ensamhet vid havet med bara vågornas brus som sällskap, där finner jag mig själv, där är jag fri, där är jag hel, där får min själ vila.

 

 

 

                                             Beautiful Memories  

                       

                   

                     

                                                  Gods Gift

 

 

 

                 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 12, 2019

December 8, 2018

August 18, 2018

May 10, 2018

December 30, 2017

December 10, 2017

October 14, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Eliras Art. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon