Minnesord

August 18, 2018

Älskade lilla Mammi!

 

I augusti 1980 lämnade du oss för att vara hos din himmelske Fader. Jag vet att du har det bra där nu, och jag vet att vi ska ses igen mammi. För mig känns det mer som om du har rest bort under några år, därför har jag heller aldrig känt någon egentlig sorg. Men däremot en stor saknad under alla dessa år. En längtan att få vara tillsammans med dig igen, krama dig, samtala med dig, tala om för dig hur mycket du betyder för mig, hur tacksam jag är för allt gott som du gjorde för mig, berätta för dig om allt som skett i mitt liv under dessa år som vi har varit åtskilda. Din kärlek och omsorg om familjen var så stor älskade mamma. Min målning  "Återseendet" är inspirerad av denna längtan att få träffa dig igen.

 

 

På denna plats med många vackra minnen föddes inspirationen till "Återseendet" och "I änglars närvaro" En vandring genom minnen av underbara familjehögtider. Men även en vandring av saknad, och längtan till återseendet av de älskade som vilar här. På denna rofyllda plats vandrar jag i tacksamhet för gårdagen och för morgondagen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 12, 2019

December 8, 2018

August 18, 2018

May 10, 2018

December 30, 2017

December 10, 2017

October 14, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Eliras Art. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon