Om

Presentation av Elisabeth Ragnarsson

Konsten ger mig en unik möjlighet att kunna röra mig bortom den existentiella verkligheten. Ofta och gärna drömmer jag mig bort i visioner.

Glimtar av den andliga världen blir synliggjorda, tid och rum försvinner, 

bilden och ordet får liv.

Den främsta källan till min inspiration är den störste Kreatören och Skaparen själv.

När jag vandrar med Honom i konstens värld leds ofta mina tankar till poesin och musiken, samt vad jag möter under vägen på min egen livsresa.  Jag skulle vilja beskriva min konstnisch som en parallel verklighet till den vi ser med våra fysiska ögon. En osynlig dimension där ljuset och hoppet bor.

När jag började med konsten då var det mest digitalart som jag arbetade med i olika digitala program. Numera blir det oftast måleri i akryl. Många lager av färg kan det bli innan jag känner att en målning är klar. Helst målar jag i en stil som är en blandning av figurativt och abstrakt. Jag tycker att det abstrakta ger mer utrymme för betraktaren att se utifrån sitt eget perspektiv, men samtidigt vill jag genom det figurativa få med lite av min egen tanke bakom målningen.

Mina originalmålningar är mestadels i akryl på bomullsväv. Min digitala konst går att få som gicleeprint i olika storlekar med eller utan vit ram, eller som tryck på kanvasduk uppspänd på kilram. Hög Svensk kvalitet på alla produkter.

För mer information kontakta mig gärna.

© 2017 Eliras Art. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon