top of page

Det inre rummet

Välkommen till min blogg det inre rummet. Här tänker jag skriva och ventilera om mina tankar och visioner vilka ibland flödar över. Ofta resulterar detta funderande i ett konstverk. För mig är det verkligen så att det som jag skapar är en djup spegling av var jag befinner mig själsligt och andligt just för tillfället. Det som har passerat min själ bara måste få komma ut i ord och bild. För mig är det som ett sorts utsäde som har utvecklats i det fördolda, nu moget att planteras. Det största för mig, min längtan och min ambition är att detta utsäde ska få vara till uppmuntran, tröst, förnyad styrka till medmänniskor som behöver ny kraft för att våga och orka gå vidare på sin livsresa.

-Det inre rummet-


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page