top of page

Minnesord

Älskade lilla Mammi!

I augusti 1980 lämnade du oss för att vara hos din himmelske Fader. Jag vet att du har det bra där nu, och jag vet att vi ska ses igen mammi. För mig känns det mer som om du har rest bort under några år, därför har jag heller aldrig känt någon egentlig sorg. Men däremot en stor saknad under alla dessa år. En längtan att få vara tillsammans med dig igen, krama dig, samtala med dig, tala om för dig hur mycket du betyder för mig, hur tacksam jag är för allt gott som du gjorde för mig, berätta för dig om allt som skett i mitt liv under dessa år som vi har varit åtskilda. Din kärlek och omsorg om familjen var så stor älskade mamma. Min målning "Återseendet" är inspirerad av denna längtan att få träffa dig igen.

På denna plats med många vackra minnen föddes inspirationen till "Återseendet" och "I änglars närvaro" En vandring genom minnen av underbara familjehögtider. Men även en vandring av saknad, och längtan till återseendet av de älskade som vilar här. På denna rofyllda plats vandrar jag i tacksamhet för gårdagen och för morgondagen.


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page